Disclaimer

Algemene voorwaarden

Ik geef geen financieel advies, maar schrijf over mijn eigen ervaringen. Mijn blogs bevatten mijn mening of ervaring en zijn niet bedoeld als professioneel advies. Je blijft dus zelf verantwoordelijk  voor datgene wat je doet met mijn advies of tips. De informatie is gebaseerd op mijn persoonlijke mening, is niet bedoeld als (beleggings-) advies, maar uitsluitend informatief.

Van lezers wordt verwacht dat zij respect tonen voor (de mening van) anderen, ook wanneer deze een mening hebben die niet aansluit op de eigen visie. DeBudgetman.nl behoudt zich het recht voor om reacties van lezers die zich hier niet aan houden te weigeren en verwijderen.

Copyright

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van  deBudgetman.nl en vallen onder het copyright. Herpublicatie is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van deBudgetman.nl.

Vrijwaring

DeBudgetman.nl streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen correct is. Mochten er desondanks onjuistheden voorkomen, dan wordt een persoonlijke reactie zeker op prijs gesteld. De tekst zal dan worden herzien.

Er wordt hier geen financieel, juridisch of ander professioneel advies gegeven en deBudgetman.nl is niet verantwoordelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie.

Privacy Statement

Persoonlijke of contactgegevens worden niet doorverkocht aan derden. Tevens wordt deze informatie niet op spamlijsten geplaatst.

Reserverechten

Ik behoud mij het recht voor om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten of verkopen of de gebruikersvoorwaarden te veranderen op eigen initiatief.

Adverteerders en sponsors

DeBudgetman.nl is niet verantwoordelijk voor de acties van de adverteerders en/of sponsors. Bij klachten en/of andere problemen dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.

%d bloggers liken dit: