Samenwerking

Samenwerking #DeBudgetman

Zullen wij samenwerken?

Wat leuk dat je deze pagina hebt opgezocht. Ik vind het leuk om de samenwerking te zoeken met andere partijen die ook tot doel hebben om ons als consument beter te informeren en in te lichten over (bijna) alles wat met geld en besparen te maken heeft.

Zoals je hebt gemerkt bij het lezen van mijn artikelen schrijf ik voornamelijk over de financiële kant van het huishouden. Daarbij schrijf ik altijd vanuit het perspectief van de consument. Ik zoek graag uit hoe een financieel product is opgebouwd en wat de risico’s zijn. Financieel riskante producten of diensten (casino’s, loterijen of crypto) horen niet thuis op mijn site. Verder schrijf ik graag en regelmatig over manieren om binnen het huishouden verstandig met geld om te gaan en geef ik tips om te besparen.

Heb jij een ideeën voor een samenwerking? Neem dan contact op en laten we de mogelijkheden eens bespreken.

Op zoek naar meer tips?

Ben je op zoek naar meer tips over geld besparen? Kijk dan ook eens op de volgende pagina’s:

Heb jij tips of suggesties voor mij?

Ben jij een enthousiast gebruiker van een financieel product en wil je ook andere consumenten er kennis mee laten maken? Heb jij tips die ook anderen kunnen helpen om geld te besparen? Neem contact op, dan kunnen we samen kijken hoe wij anderen kunnen helpen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een gastblog of een gesponsord artikel.

Verder ben ik ook altijd op zoek naar andere websites of pagina’s die ons als consumenten informeren of ondersteunen bij alle financiële zaken van het huishouden.

Heb je zelf ook een blog en wil je een gastblog plaatsen of op een andere manier samenwerken? Stuur een mail en laten we onze ideeën uitwisselen.

%d bloggers liken dit: