Samenwerking

2 min leestijd

Zullen wij samenwerken?

Samenwerking #DeBudgetman

Wat leuk dat je deze pagina hebt opgezocht.
Ik vind het leuk om samen te werken met andere partijen die ook tot doel hebben om ons als consument beter te informeren en in te lichten over (bijna) alles wat met geld en besparen te maken heeft.

Zoals je hebt gemerkt bij het lezen van mijn artikelen schrijf ik voornamelijk over de financiële kant van het huishouden. Daarbij schrijf ik altijd vanuit het perspectief van de consument. Ik zoek graag uit hoe een financieel product is opgebouwd en wat de risico’s zijn. Verder schrijf ik graag en regelmatig over manieren om binnen het huishouden verstandig met geld om te gaan en geef ik tips om te besparen.
Financieel riskante producten of diensten (casino’s, loterijen of crypto) horen niet thuis op mijn site. Ook voor niet-financiële 18+ producten of diensten is hier geen plaats. In principe verwijder ik links naar andere sites of producten na 2 jaar, tenzij wij van tevoren schriftelijk andere afspraken maken.

Heb jij een ideeën voor een samenwerking? Neem dan contact op en laten we de mogelijkheden eens bespreken.

Op zoek naar meer tips?

Ben je op zoek naar meer tips over geld besparen? Kijk dan ook eens op de volgende pagina’s:

Heb jij tips of suggesties voor mij?

Ben jij een enthousiast gebruiker van een financieel product en wil je er ook andere consumenten kennis mee laten maken? Heb jij tips die anderen kunnen helpen om ook geld te besparen? Neem contact op, dan kunnen we samen kijken hoe wij anderen kunnen helpen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een gastblog of een gesponsord artikel.

Verder ben ik ook altijd op zoek naar andere websites of pagina’s die ons als consumenten informeren of ondersteunen bij alle financiële zaken van het huishouden. Dus jouw tips zijn altijd welkom.

Heb je zelf ook een blog en wil je een gastblog plaatsen of op een andere manier samenwerken? Stuur een mail en laten we onze ideeën uitwisselen.