Over DeBudgetman

Over DeBudgetman.nl:

We hebben allemaal veel dingen die ons bezig houden. We leiden bijna allemaal een druk leven en alles kost tijd… en geld. Vooral de praktische zaken kosten veel geld, maar dat zijn niet per se gezellige onderwerpen waar je je graag in verdiept. Ik hou er van om zo weinig mogelijk geld uit te geven aan de ‘verplichte nummertjes’ in het leven: verzekeringen, huis en andere vaste lasten, maar zonder dat dit ten koste gaat van een comfortabel leven.

Want met de verwarming uit en een dikke trui aan, bespaar je een hoop geld maar verandert leven in óverleven. En dat kan altijd nog.

Ik vind het leuk om dingen met je te delen die ik heb uitgezocht over de praktische dingen in het leven. Bezie de info in mijn blogs dus als suggesties en tips en niet als ‘financieel advies’.

Er bestaan al veel budget blogs, met heel veel goede artikelen en tips. Ik richt me vooral op de praktische onderwerpen, die dan ook vaak gerelateerd zijn aan (het uitgeven van) geld. Ik kan niet zo goed koken; dus verwacht geen recepten over goedkoop koken met bietjes die een natuurlijke dood zijn gestorven. Wèl goedkoop, maar niet aan mij besteed..

De Budgetman.nl

Wat meer over mij:

Ik heb een gewone baan, ben kostwinner met een gezin en een hypotheek en heb net als jij met de gewone dingetjes in het leven te maken.

Over mij in cijfers:

40+, 20+ getrouwd, 3 kids, voorlopig nog 0 miljoen op de bank; (sponsors zijn welkom).

Disclaimer:

Ik geef geen financieel advies, maar schrijf over mijn eigen ervaringen. Mijn blogs bevatten mijn mening of ervaring. Je blijft dus zelf verantwoordelijk  voor datgene wat je doet met mijn advies of tips. De informatie is gebaseerd op mijn persoonlijke mening, is niet bedoeld als (beleggings-) advies, maar uitsluitend informatief.

%d bloggers liken dit: