Disclaimer

2 min leestijd

Algemene voorwaarden

Favicon DeBudgetman.nl; Beter omgaan met geld #over mij #disclaimer

Ik geef geen financieel advies, maar schrijf over mijn eigen ervaringen. Mijn blogs bevatten mijn mening of ervaring en zijn niet bedoeld als professioneel advies. Je blijft dus zelf verantwoordelijk voor datgene wat je doet met mijn advies of tips. De informatie is gebaseerd op mijn persoonlijke mening, is niet bedoeld als beleggingsadvies of financieel advies, maar uitsluitend informatief. Lees de disclaimer.

Van lezers wordt verwacht dat zij respect tonen voor (de mening van) anderen, ook wanneer deze een mening hebben die niet aansluit op de eigen visie. DeBudgetman.nl behoudt zich het recht voor om reacties van lezers die zich hier niet aan houden te weigeren, aan te passen of te verwijderen.

Copyright

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van  deBudgetman.nl en vallen onder het copyright. Herpublicatie is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van deBudgetman.nl.

Vrijwaring

DeBudgetman.nl streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen correct is. Mochten er desondanks onjuistheden voorkomen, dan stelt DeBudgetman.nl een persoonlijke reactie zeker op prijs. De tekst zal dan worden herzien.

DeBudgetman.nl geeft op deze site geen financieel, juridisch of ander professioneel advies en DeBudgetman.nl is niet verantwoordelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie.

Privacy Statement

Persoonlijke of contactgegevens worden niet doorverkocht aan derden. Ik plaats deze informatie niet op spamlijsten.

Reserverechten

Ik behoud mij het recht voor om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten of te verkopen of de gebruikersvoorwaarden te veranderen op eigen initiatief. Daarbij behoud ik mij het recht voor deze disclaimer aan te passen.

Adverteerders en sponsors

DeBudgetman.nl maakt gebruik van affiliate-links en advertenties. DeBudgetman.nl is niet verantwoordelijk voor de acties van de adverteerders en/of sponsors. Bij klachten en/of andere problemen dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.